maybelline-new-york

I ove godine Maybelline priprema iznenađenje za maturante u Beogradu koji slave mature u hotelu Hajat. Evo šta oni kažu:

Beograd, 2. jun 2009 – Povodom sezone glamuroznih maturskih balova u hotelu Hyatt u Beogradu, Maybelline New York u saradnji sa drogerijama Lilly organizuje specijanu akciju profesionalnog šminkanja za beogradske maturantkinje. Maturanti koji budu slavili svoje matursko veče u hotelu Hyatt dobiće pozivnicu sa kuponom od 20 odsto za kupovinu Colossal maskare i jednog Maybelline proizvoda, što će im omogućiti besplatno profesionalno šminkanje. Zainteresovani učenici moći će da zakažu šminkanje i rezervišu svoj termin u parfimerijama Lilly na sajtu www.zasijajkaozvezda.com.

Akcija će trajati od 25. maja do 25. juna 2009. Lilly parfimerije biće domaćini beogradskim maturantima i to po sledećem rasporedu: Knez Mihailova II od 24 – 30. maja, Delta City – 31. maja – 03. juna, Glavna 24, Zemun – 07 – 10. juna, Požeška 128 – 14 – 17. juna.
Ovo je već sedma godina kako se Maybelline New York pojavljuje kao pokrovitelj maturskih večeri organizovanih u Hyattu u želji da bude deo neponovljive večeri u životu svake devojke i omogući im da zablistaju kao zvezde.

MaybellineColossal

Osnovan 1913 u Čikagu, Maybelline New York je americki brend sa dugom istorijom koji je postao deo L’Oreal grupe 1996. godine. 1917. Maybelline je lansirao prvi moderan kozmetički proizvod za oči –„cake“ maskaru, a 1971. čuvenu Great Lash maskaru koja je i danas najprodavanija maskara na svetskom trzistu i kao takva nezaobilazan deo torbice svakog šminkera. Svoju poziciju kozmetičkog brenda broj 1 širom sveta kada je u pitanju mass kozmetika,duguje pristupačnosti, inovaciji i nadasve prepoznatiljvom New York stilu čiji duh prenose zastitna lica poput Adriane Lima, Christy Turlington, Erin Wasson, Julia Stegner…Na našem tržistu, Maybelline New York je prisutan od 2004. godine.