maybelline-new-york

I ove godine Maybelline priprema iznenađenje za maturante u Beogradu koji slave mature u hotelu Hajat. Evo šta oni kažu:

Beograd, 2. jun 2009 – Povodom sezone glamuroznih maturskih balova u hotelu Hyatt u Beogradu, Maybelline New York u saradnji sa drogerijama Lilly organizuje specijanu akciju profesionalnog šminkanja za beogradske maturantkinje. Maturanti koji budu slavili svoje matursko veče u hotelu Hyatt dobiće pozivnicu sa kuponom od 20 odsto za kupovinu Colossal maskare i jednog Maybelline proizvoda, što će im omogućiti besplatno profesionalno šminkanje. Zainteresovani učenici moći će da zakažu šminkanje i rezervišu svoj termin u parfimerijama Lilly na sajtu www.zasijajkaozvezda.com.


Akcija će trajati od 25. maja do 25. juna 2009. Lilly parfimerije biće domaćini beogradskim maturantima i to po sledećem rasporedu: Knez Mihailova II od 24 – 30. maja, Delta City – 31. maja – 03. juna, Glavna 24, Zemun – 07 – 10. juna, Požeška 128 – 14 – 17. juna.
Ovo je već sedma godina kako se Maybelline New York pojavljuje kao pokrovitelj maturskih večeri organizovanih u Hyattu u želji da bude deo neponovljive večeri u životu svake devojke i omogući im da zablistaju kao zvezde.

MaybellineColossal

Osnovan 1913 u Čikagu, Maybelline New York je americki brend sa dugom istorijom koji je postao deo L’Oreal grupe 1996. godine. 1917. Maybelline je lansirao prvi moderan kozmetički proizvod za oči –„cake“ maskaru, a 1971. čuvenu Great Lash maskaru koja je i danas najprodavanija maskara na svetskom trzistu i kao takva nezaobilazan deo torbice svakog šminkera. Svoju poziciju kozmetičkog brenda broj 1 širom sveta kada je u pitanju mass kozmetika,duguje pristupačnosti, inovaciji i nadasve prepoznatiljvom New York stilu čiji duh prenose zastitna lica poput Adriane Lima, Christy Turlington, Erin Wasson, Julia Stegner…Na našem tržistu, Maybelline New York je prisutan od 2004. godine.

 

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.