rihhana viva glamRihanna je dosad uradila nekoliko kolekcija u saradnji sa MAC kozmetikom, a sada je predstavljena i kao novo lice za 2014. godinu Viva Glam kampanje. Viva Glam kampanja će donirati profit deci, ženama i muškarcima obolelim od HIV-a.

Očigledno su predstavnici Mac kozmetike vrlo zadovoljni pređašnjom saradnjom sa Rijanom na kolekcijama šminke, zbog čega su je  predstavili kao zaštitno lice kampanje koja je posvećena dobrotvornim akcijama.

I sama Rihanna kaže: “Kada se misli na šminku, brend koji mi prvi padne na pamet – a pritom je legitiman – je MAC”.

“Koju god boju poželite, MAC kozmetika je tu. Koristila sam MAC na turneji duže vreme i to je bio tako prirodan spoj za mene. Uvek sam volela šminku i uvek sam govorila da ako ću to raditi, onda to mora biti kredibilitetan brend.”

Sama kolekcija Viva Glam se neće naći u prodaji do sledeće godine.

Ja se obično razbolim kada gledam ponudu boja i pigmenata MAC kozmetike na netu. A kod nas u Srbiji MAC kozmetike nigde…

rihhana viva glam

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.