bethesdasunscreensoapNovina u kozmetici ovih dana je da se može naći (ne kod nas, ali… biće) sapun čijim se korišćenjem na kožu nanosi određena količina SPF zaštitnih filtera. Ovo je jedna odlična vest za sve one lenjivce koje mrzi da na kožu nanose kreme i losione svaki put kada žele da se izlažu Sunčevim zracima.
Poslednji od proizvoda ovog tipa koji je izašao na tržište, je Betheseda sapun sa zaštitom od Sunca iliti, u originalu, sunscreen soap koji se može naći po ceni od $8. Ovaj sapun nam štiti kožu sa SPF 10, što i nije nešto posebno, ali je definitivno bolje od ničega. Još za tu cenu… Posle kupanja, na koži ostaje proziran zaštitni sloj nakon spiranja ovog sapuna.

 

st_ives_300x400

I ranije je bilo proizvoda sa sličnim karakteristikama, kao recimo, St. Ives Elements Protective Cleanser, međutim, interesantno je to što je za kompaniju Bethseda vezana jedna vrsta dobrotvorne akcije. Pod nazivom “Melanie Policy,” po imenu sestre osnivača kompanije, sprovodi se akcija kojom svaka osoba koja boluje od raka debelog creva ili raka jetre, ili ko poznaje nekoga ko boluje od ovih opakih bolesti, dobija po jedan besplatan sapun sa zaštitnim faktorom Bethseda kompanije. Svaka čast!

 

suncream_soap

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.