SiennaMillerDeo Boss modne kompanije – Boss Fragrances potpisali su ugovor o saradnji sa glumicom i fotomodelom Sienom Miler. Ona je postala brend ambasador i zaštitno lice pri lansiranju novog Boss-ovog mirisa za žene – Boss Orange, koji bi trebalo da se pojavi u slobodnoj prodaji početkom jula ove godine.

Sienna će se pojaviti na štampanim i TV reklamama za ovaj Hugo Boss ženski parfem, a cela kampanja je pripremana i snimana u Los Angelesu.

“Veoma sam uzbuđna što radim sa Boss Orange … Parfem je predivan – mošusan, slatkast i seksi,” kaže Sienna.

“Drago nam je što radimo sa Siennom Miller kao ambasadorom za Boss Orange parfem, jer je ona zaista otelotvorenje ideje iza ovog proizvoda,” rekao je Thomas Burkhardt, globalni marketing direktor za Boss Fragrances.

“Sienna predstavlja modernu ženstvenost koju izražava kroz svoju jedinstvenu i ličnu viziju. Ona je jedna slobodna duša – vedra i bezbrižna, spontana i strastvena. Njen stav savršeno prikazuje duh ovog novog mirisa.”

sienna-miller-opet


cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.