Sta-zene-zele-kutak-za-advertajzing_nm_largeU Noći muzeja koja se približava, Kremašica preporučuje svim istomišljenicima koji budu u Novom Sadu 16. maja da posete izložbu Šta žene žele – kutak za advertajzing.

Evo šta kažu organizatori ovog događaja:
Čast nam je poštovanoj publici, kako u mestu tako i na strani, do znanja staviti da smo u Noći muzeja u NS Centru, na glavnom trgu. Nudimo izložbu najbolje kakvoće, dobro snabdevenu reklamama kojima se štovanim Novosađankama nudila svakovrsna roba – Ivana Jovanović i Tijana Jakovljević, autorke izložbe, kustoskinje Muzeja grada Novog Sada.
Saznajte šta se Novosađankama nudilo u trgovinskim radnjama, zanatskim radionicama i apotekama u prvoj polovini XX veka. Kozmetičko sredstvo za polepšavanje, sredstvo za čišćenje belih cipela, celokupna oprema za udavače, parfumi, mastilo za obrve, pomodno žensko rublje, odela za dame izrađena po najnovijim modnim žurnalima samo su deo asortimana koji se nalazi na reklamama objavljivanim u tadašnjim štampanim medijima. Kakav je nekada bio jezik marketing komunikacije, a kakav je danas i da li se i koliko promenilo mišljenje o tome na šta žene padaju, saznajte na izložbi štampanih raklama Šta žene žele – kutak za advertajzing!

Posetite sajt: nocmuzeja.org

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.