MARSAL_4Od danas, 25.05.2009., u prodaji se može naći dugo očekivani i najavljivani sapun “Maršal” hemijske industrije Luxol iz Zrenjanina. Kremašica je već najavila dolazak ovog proizvoda na tržište video klipom koji možete pogledati u našoj galeriji.

“Maršal” je sapun koji je Hem. Ind. “Luxol” a.d. iz Zrenjanina 60-tih i 70-tih godina prošlog veka proizvodila isključivo za Josipa Broza Tita. Reč je o sapunu koji je po tajnoj recepturi pravljen isključivo za Maršala, a sastoji se od najboljih domaćih sirovina poput nekoliko vrsta meda i kleke i prirodnih mirisnih komponenti na bazi eteričnih ulja. U Luxol-u kažu da ovaj sapun miriše na prirodu i na lepo vreme, a da će koštati od 250 do 300 din, što se pravda kvalitetom i (prirodnim) poreklom elemenata koji ulaze u njegov sastav. U pitanju je, naravno, nešto veće pakovanje – 180 gr.Ima li lepšeg i kremaškijeg načina za proslavu ovog današnjeg jubileja? Srećan svima Dan mladosti!

MARSAL_1

MARSAL_2

MARSAL_3

MARSAL_4

 

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.