glow-fingernails1-300x202Ovo je stvarno super ideja za žurke. Svetleći noktići! Izgledaju super, zamislite da ste na party-ju i da đuskate sa ovakvim noktima! Princip „rada“ ovih noktiju je isti kao i kod onih svetlećih narukvica. Ako ste bili na Exitu sigurno ste primetili da ljudi kupuju i nose ovakve narukvice.

Kada se aktivira gel unutar noktiju, ovi nokti mogu da svetle naredna 4 sata. Set dolazi sa 10 noktiju i dvostrano lepljivim trakama sa kojima nameštate ove veštačke nokte. Ovakve nokte bih definitivno posedovala. Pogledajte video klip!

glowing-nails

voltage-hair-gell-greenKad smo već kod ovih svetlećih noktiju, postoje i proizvodi koji mogu učiniti da vam i kosa svetli u mraku. Gel za kosu koji se sastoji iz sitnih čestica koje počinju da svetle kada gel umutite. Ovaj svetleći efekat gela traje oko 6-8 sati, mada zavisi i od proizvođača gela. Boju možete lako skinuti prvim pranjem kose.

Po istom principu postoje i gelovi za telo, tako da možete da se išarate po koži. Ukrašavanje tela svetlećim bojama se obično praktikuje na žurkama, leti na otvorenom, kada su svi slabije obučeni. Tada vaši prijatelji mogu kreativno da se izraze oslikavajući vaše telo. Ja sam bila jednom na ovakvoj žurci na plaži i drug je crtao po mojim leđima, a ja po njegovim. Nismo koristili ovaj gel za telo, nego su nam ponudili neku drugu vrstu ove svetleće boje. Mogu samo da posavetujem da ne nosite odeću do koje vam je stalo kada planirate da se iscrtavate ovakvom bojom. Ukoliko umažete odeću, poprilično je teško ukloniti boju sa tkanine, dok sa kože nije nikakav problem ukloniti ovu boju.

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

4 komentara na “Svetleći nokti”

  1. Gost - de se ovo moze nabaviti???sve navedeno u textu??
  2. Goldie - Ja sam ovo nasla na sajtu www.glow-mania.co.uk/ i vidim da podrzavaju Visa electron i Maestro kartice. A videla sam da moze preko ebay-a da se kupi, ako poznajes nekog ko ima nalog na ebay. Postoji velika verovatnoca da moze da se nabavi od svercera iz Bugarske i Turske. A mozda i ima negde u BG-u da se kupi.
  3. Aleksandra - Gde mogu nabaviti ovi svetleci nokti?
  4. miljana - aa..jel ima negde da se nadje lak za note .vec gotov..da se ne mesa nista.

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.