Ovog puta pred godišnji odmor poklanjamo iz La Roche-Posay Lipikar linije dva proizvoda za izuzetno suvu kožu. O ovim proizvodima smo pisali ranije i ja ih redovno koristim za moju decu od rođenja. Idealni su za suvu kožu sklonu atopiji. Pisali smo ovde, ovde i ovde. Radi se o proizvodima koji su odlični u letnjoj nezi kada se tuširamo češće, pa ko ima suvu kožu kako ne bi došlo do dodatnog isušivanja, može da koristi Syndet AP iz Lipikar linije. Baume AP+M je odlična krema za telo za suvu kožu, i dalje je koristim na nogama i rukama moje bebe od 9 meseci nakon kupanja jer sad puzi/hoda pa se izgrebe i povredi u toku dana.

Poklon:

  1. La Roche-Posay Lipikar Syndet AP+ gel za tuširanje
  2. La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M balzam za negu kože

La Roche-Posay Lipikar linija

Giveaway organizujemo na Instagramu kao i dosad.

 

Da biste učestvovali u Giveaway-u potrebno je da:

1. zapratite naš Instagram profil @kremasica

2. lajkujte našu objavu na Instagramu

3. tagujte u komentaru na Instagramu tri prijateljice koje vole kozmetiku

 

Share na story-ju ako nas volite, nije obavezno. :)

I možete podeliti u komentarima vaš predlog kozmetike za negu izuzetno suve kože kod dece i odraslih. Rado ćemo testirati vaše predloge, dajte nam ideju.

 

Svaki profil ima pravo da učestvuje samo jednom u ovom izvlačenju. Duplirani komentari se neće uzimati u obzir. Mogu da učestvuju samo državljani Srbije sa prebivalištem u Srbiji. Paket ne možemo slati na Kosovo (pošta neće da šalje).

Izvlačenje će biti u utorak, 28.6.2022. godine.

 

 

Dobitnica: @natasa.maras