No-Frizz1No Frizz proizvodi za kosu kompanije Living Proof izgledaju zaista zanimljivo. Ovo su proizvodi za ispravljanje kose i za kovrdžanje kose u zavisnosti šta želite da postignete. Proizvodi su podeljen u tri grupe u zavisnosti od debljine dlake. Tako imaju proizvode za ljude sa tankim, srednjim i debelim dlakama za kovrdžanje i posebno za ispravljanje kose. Ukoliko vam je kosa oštećena možete izabrati i proizvode sa regenerativnim svojstvom.
Što se dizajna tiče, logo NO FRIZZ je savršen. Nije lako dizajnirati bocu za kozmetičke proizvode tako da dočaraju šta tačno rade. Dizajn ovih bočica je uspeo da prikaže i ravnu i kovrdžavu kosu.
Na sajtu Living Proof možete videti više o ovim proizvodima.

No-Frizz

Isabela Capeto II Perfumo

U saradnji sa  Perfumaria Phebo, brazilski modni dizajner, Isabela Capeto je kreirala njen drugi po redu parfem Isabela Capeto II. Pakovanje je Isabelina lutka. Svaka bočica je prekrivena posebnim materijalom koji omogućava iscrtavanje markerima u boji. Tako u marketu svako može da dizajnira sopstvenu bočicu parfema i napravi jedinstvenu lutkicu za sebe ili nekog. Veoma zanimljivo rešenje!

isabela-capeto-2-perfumo

isabela-capeto-2-perfumo1

Pogledajte njen sajt Isabela Capeto

Veoma simpatično dizajn pakovanja gela za tuširanje i losiona za telo koje je specijalno dizajnirano za IKEA-u. Interesantni su natpisi na 16 različitih jezika na prednjoj strani pakovanja. A drugi koristan i zanimljiv deo je rupa gore, pa tako pakovanje odmah postaje i praktično, možete ga okačiti negde.

ikea

Nova eko-prijateljska maskara koju je izbacila kompanija  Physician’s Formula.

Kako kažu na njihovom sajtu:
-revolucionarna 100% prirodna originalna formula koja sadrži prirodne i čiste sastojke koji omogućavaju uvećanje do 5x dužine, volumena i prirodne definicije trepavica.
-100% reciklirajuća eko četkica, koja definiše svaku trepku posebno sa ultra mekanim plastičnim  vlaknima.
-100% bez opasnih hemikalija, sintetičkih dodataka, parabena, zgušnjivača…

organic-water

Svež dizajn Diesel parfema za hrabre muškarce Only The Brave. Flašica u obliku pesnice. Da je dizajn srpski, zvao bi se sigurno Pokret Otpora. Dizajn ovog parfema nagađaju da je uradio  Renzo Rossi, osnivač Diesel-a jer ova ruka podseća na njegovu.

diesel

diesel1

Za kraj sam ostavila jedan potpuno neobičan dizajn proizvoda Steve’s House of Charm. Radi se o firmi Blue Q. Koja, da žargonski kažemo, fura ovaj fazon. Ova firma je oduvek bila originalna sa svojim idejama za pakovanje proizvoda, a o bizarnom slučaju ambalaže kozmetičkih proizvoda u Americi, spomenuli smo je već davno u tekstu o kozmetici sa likom Isusa.

Steves-House-of-Charm

Steve125837299_m.png

 

izvor: TheDieline