trepkePosle svetlećih noktiju, svetlećeg gela za kosu evo i svetlećih trepavica (šta sve neće ljudi smisliti). Ove trepavice ne svetle kao nokti i kosa o kojima smo pisali u tekstu Svetleći noktići. Naime ovoga puta su u pitanju prave LED lampice iliti diode (LED – Light emitting diode). Najpoznatija upotreba na sedmosegmentnom displeju koji vidite na slici ispod (digitalni satovi). Ali eto danas se koriste i za trepavice.

rgb7_result_copy

Ovaj izum, možemo posmatrati i kao umetničko delo, je dizajnirao umetnik Soomi Mind. Ove trepavice su predstavljene kao proizvod koji postavlja pitanje, zašto žene žele da imaju krupnije oči? Namenjen je mnogim Azijatkinjama koje teže da imaju krupnije oči. Kada nabavite ovaj izum dobijate ih u kompletu sa slušalicama koje sadrže baterije i senzore koji detektuju pomeranje glave osobe koja nosi LED trepavice. Tako se diode pale i gase u zavisnosti od položaja glave. Kremašica bi naravno rado probala ove trepavice i sigurno bi ih nosila ako bi se ukazala odgovarajuća prilika za to. ( Neka geek žurka, Halloween party, Nova godina ili možda neki party u mračnom velikom prostoru punom nepoznatih ljudi, što da ne! )
Na sajtu fashioningtech.com sam pronašla i klip o ovim iluminacionim trepavicama –  da ih tako nazovem. Pa pogledajte.

IMG_0805

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.