Već smo pisali o jesenjim trendovima u šminkanju za 2009 godinu i mogli ste primetiti da su u trendu tamne boje i zagasite nijanse. U trendu je stil i ’80-tih tako da su šljokičave varijante šminke neizostavne. MAC je za jesen pripremio Style Black kolekciju šminke. Kolekcija za sve one koji vole Goth način šminkanja – crne usne, crna senka, crni lak na noktima. A pored crno-sivih nijansi, MAC je u ovu kolekciju dodao i fantastičnu šljokičavu ljubičastu i bogatu zlatnu. Kombinacije ovih boja su predivne, izazovne, pogledajte i sami.

mac-style-black-eyeshadowsMac-Style-Black-Collection

mac-style-black-lipsticks

mac-style-black-nail-polish

media_styleblack2002

Na video klipu ispod koji je snimljen 10. septembra u Njujorku možete videti predstavljanje i testiranje ove kozmetike. (sa youtube kanala ravematic)

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

2 komentara na “MAC za jesen najavljuje crne boje”

  1. Dijica - Ja - oduševljena! Baš me briga na šta bi to ličilo na meni :P Samo da ovo nije u kategoriji "nemoguće platiti" ;)
  2. Goldieui - E nije jako skupo. Lak za nokte kosta oko 750 dinara, recimo (mineralna) senka kosta oko 1200 dinara, a karmin kosta oko 900 dinara. Samo sto MAC ne moze da se kupi zvanicno Srbiji. Do nas stize tako sto ti neko kupi u inostranstvu.

Ostavite komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.