zoe_saldana_avatar_imageTamnoputa lepotica, tridesetjednogodišnja glumica Zoe Saldana, 12. januara je postala novo zaštitno lice i glasnogovornik Avona.

Njena popularnost u poslednje vreme vrtoglavo raste, naročito posle sjajne uloge plave Na’vi princeze ratnice po imenu Neytiri (na slici levo) u popularnom “Avataru” Jamesa Camerona. Zoe Saldana-u ste do sada mogli gledati i u drugim poznatim ostvarenjima poput Star Trek-a i Pirata sa Kariba – Prokletstvo Crnog bisera.

Iz Avona će u aprilu ove godine izaći nova mirisna nota od nazivom Eternal Magic, pored kojeg će se naći ime i lik mlade Zoe. Osim parfema, pojaviće se i nova linija dekorativne kozmetike, takođe reklamirane na licu ove glumice.

Kao inspiracija za novi parfem, poslužila je jedan od najređih cvetova u botaničkom svetu – ruža princeze od Monaka. Kažu da će uz novi parfem biti izbačena i linija dekorativne kozmetike koju reklamira Zoe.

“Mnogo mi znači to što ću biti povezana sa kompanijom sa kojom imam zajednička uverenja po pitanju vrednosti i jačanja moći žena”, rekla je Zoe. Na slikama ispod možete videti kako je izgledala Zoe na snimanju za reklamu Eternal Magic parfema.

Ovim činom, pridružila se ekipi poznatih Avon dama i džentlmena – Reese Witherspoon, Patrick i Jillian Dempsey, Courtney Cox, Selma Hayek i Jennifer Hudson. U najavi za tekuću godinu je još jedna poznata ličnost sa svojim potpisom  na Avonovom novom parfemu – pevačica Fergie iz grupe Black Eyed Peas. Eto, danas prosto nisi niko i ništa ako nemaš svoju ličnu mirisnu notu.

saldana-avon-1

saldana-avon-2_1

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.