labbraU 2009. godini prelepa plavuša Scarlett Johansson je izabrana za zaštitno lice šminke Dolce Gabbana. Šminka je upakovana u “zlatnu” ambalažu. Radi se o luksuznoj kozmetici koja je u rangu sa brendovima kao što su Chanel, Dior, YSL. Potražila sam informaciju kolika je cena recimo jednog karmina (Lipstick Classic Cream & Shine) i našla sam da košta oko 20 funti što dođe oko 2300 dinara. Dok recimo puder Perfect Finish Powder Foundation košta 33 funte što je oko 3795 dinara. Mascara za volumen trepavica (Volumized Lashes in Black) košta oko 2150 dinara. Lak za nokte Intense Nail Lacquer je oko 1560 dinara. Nešto više o brendu Dolce Gabbana i kreatorima ove šminke pogledajte u našem članku Šminka Dolce Gabbana.

Sada je počela i reklamna kampanja za ovu šminku. Video klip sa prelepom Scarlett možete pogledati ispod. Nešto više o ovoj šminci možete videti na zvaničnom sajtu Dolce Gabbana Makeup.

goldie

Zlata
Milošević
je objavila na Kremašici

Kremašica iz IT sveta, programer i konstantna tehnička podrška. Redovno prati vesti iz sveta i informiše nas o najnovijim trendovima u svetu kozmetike. Ako Kremašicu zapratite na tviteru, našli ste Goldie. Ne šminka se svaki dan, ali zato smatra da je zdrava, negovana i čista kosa ogledalo prave kremašice.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.