pink-sexy-lipsU prodaju je izašao sjaj koji menja boju na usnama devojke koja je raspoložena za seks. Sjaj Mood Swing je pronalazak koji stiže iz američke države Kalifornije. Ovaj sjaj za usne koja zavisi od emotivnog stanja osobe koja ga nosi, proizvela je kompanija Too Faced, tvorca maskare sa osvetljenjem o kojoj smo već pisali.

Promena boje se odvija tako što od gotovo prozirnog sjaja za usne na osobi uobičajenog raspoloženja, one postaju “nestašno” i raskošno obojene povećanjem seksualnog uzbuđenja.

 

Kažu da ovo poslednje tehnološko čudo kozmetike radi po principu hemije u telu žena. Pošto su ženska ćud i uticaj telesnih hemikalija na nju večita misterija za većinu muške populacije, ovaj proizvod bi trebao da im pomogne da dešifruju trenutno raspoloženje potencijalne seksualne partnerke. Iz ovog razloga, u pakovanju svakog ovakvog sjaja za usne stoji i neka vrsta legende, sa različitim nijansama boja koje ženske usne mogu poprimti i značenje, tj. jačina želje za seksom kod osobe sad atom bojom usana.

Čitajući recenzije ovog sjaja na nekim stranim blogovima, primetila sam da se svi slažu da se boja ovog sjaja menja jednostavnom promenom temperature usana, što se može izazvati i običnim trljanjem. Ipak, blogerke kremašice se slažu da je u pitanju izuzetno kvalitetan proizvod.

product_Mood_Swing_001_l

Dostupan je u mnogim online prodavnicama kozmetike po ceni od 18,5$. Ima ga u 4 različite kombinacije boja – bela koja prelazi u nežnu roza, ljubičasta koja prelazi u tamno bordo roza, originalni prozirni sjaj koji postaje ljubičasto roza i u boji lavande koja prelazi u svetlucavo pink.

swatch50101_l swatch50102_l

swatch50086_l swatch50103_l