burberryPisali smo već o brendu Burberry, a imamo i recenziju njihovog sjajnog parfema Weekend. Dopada nam se taj britanski svedeni stil sportske elegancije i fine karirane tkanine diskretnih boja. Sada je Burberry odlučio da svoju ponudu garderobe, aksesoara i parfema upotpuni linijom dekorativne kozmetike za ovo leto. Ona u potpunosti prati duh pređašnjeg stila jedne londonske kremašice, a kako i sam kreativni direktor Burberry-ja, Christopher Bailey, kaže – nova kolekcija šminke Burberry Beauty nosi klasičan Burberry stav elegancije bez napora.

U novoj kolekciji Burberry Beauty se nalaze senke za oči Sheer eye shadow (u dvadeset prozračnih nijansi), Effortless maskara, Eye definer olovke za oči, Lip cover ruževe za usne (u 20 odličnih boja, od bež i roza, do rubin crvenih), Lip glow sjajeve za usne (u jedanaest boja), Lip definer olovke za usne, Light glow rumenila i Warm glow bronzere (samo u 4 bež varijante), četke za šminkanje, kompaktni i tečni puder Sheer foundation, i puder u prahu Sheer powder (u dve porculanske varijante). Dizajn je sjajan, boje vrlo dobro ukombinovane, nosive i prilagođene stilu. O kvalitetu ne mogu da sudim za sada.

Svi ovi proizvodi se kreću po cenama od 27 do 55 dolara i mogu se poručiti online na sajtu Nordstrom.

Meni ovo deluje kao odličan početak.

burberry001

burberry002

burberry003

burberry004

burberry005

burberry006

burberry007

burberry008

burberry010

burberry011

burberry013

cherry

Višnja
Dimić
je objavila na Kremašici

Kremašica iz sveta primenjene nauke koja preferira kreativno pisanje. Po prirodi i opredeljenju nastavnik, prosvetitelj u pokušaju, tip osobe u fazonu – sedi da ti lepo objasnim. Kreator Kremašicinog sistema ocenjivanja proizvoda sa koeficijentima. Glavni autor dugih i iscrpnih tekstova o trendovima u kozmetici, savetima i spoju nauke i lepote. Uživa u dugotrajnom odabiru pravih nijansi karmina i sjajeva, pa su joj najomiljeniji kozmetički proizvodi svi oni koji se mažu na usne i oni koji imaju miris voća i poslastica.

Ako vam se svideo ovaj tekst, možda će vam se svideti i ovi:

2 komentara na “Burberry letnja kolekcija šminke”

  1. jjj - Sjajan dizajn :D Bas mi se svidja.
  2. Rulle - Extra bas mi se svidja

Ostavite komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.