WomanGift1258043477Dobili smo zavidan broj mail-ova sa prijavama za učešće u našoj prvoj nagradnoj igri. Bilo je tu zanimljivih fotografija, saveta, recenzija, ali i nekih pisamaca u žanrovski neodređenim formama. Zadovoljne smo. Zahvaljujemo se svim učesnicima na iskazanom poverenju, podršci i kreativnosti. Onima koji ovoga puta nisu ništa dobili se unapred zahvaljujemo na razumevanju, sa željama da se ne rastužuju i ne predaju, jer vaši mail-ovi nisu otišli u trash folder, a u budućnosti će biti još nagradnih igara koje će organizovati Kremasica.com.

A sada – TANANANA! U nastavku možete pročitati koje su nagrade i imena srećnih dobitnika.

Kozmetički proizvodi sa naše liste top proizvoda

Poizvode koje smo namenili našim nagrađenim učesnicima, najbolje su ocenjeni proizvodi u recenzijama na kremasica.com, a koji pri tome spadaju u kategoriju univerzalnih preparata. Dakle, to su proizvodi preparativne kozmetke koji bi svakoj Kremašici dobro došli.


1. Cera di Cupra kremu za lice Bianca dobila je Ljiljana Žikić iz Kruševca, koja nas je oduševila svojim duhom i podsetila svojom fotografijom na dragocenost ženskog prijateljstva. Osetile smo dobro raspoloženje koje zrači sa ove novogodišnje žurke. Ljiljo, pozdravi od Kremašice i svoje prijateljice!

IMG_4676

2. Garnier Pure Pads vlažne vatice za čišćenje lica dobila je Mina Lozančić iz Surčina. Crtanje po licu čisto zarad našeg zadovoljstva, spremni smo uvek pošteno da nagradimo. Kada sledeći put budeš šarala lice, imaćeš ove Garnierove vatice da ga detaljno očistiš. Dopada nam se mnogo i tvoj leopard manikir. Kada budeš otvorila svoj salon, javi se da te reklamiramo. Pozdravi plesnog partnera!

mina

3. Originalnu Pavlovićevu mast je dobila Milica Agić iz Borče. Poslala nam je više kraćih saveta koji će se uskoro naći i u našoj istoimenoj rubrici. Hvala puno, i sa srećom se mackala!

4. Dikla kremu za nokte kozmetike Nevena iz Leskovca dobila je Nevena iz Leskovca! LOL Šalim se… Dobila ju je Milena Petrović iz Beograda. Poslala nam je finu recenziju za jedan dezodorans koju ćete uskoro čitati u našoj kategoriji parfemski proizvodi. Obavezno da posle ostaviš svoj komentar i ocenu za Diklu na Kremasica.com!

5. Nivea Dezodorans Pearl Beauty dobila je Jelena Ostojić iz Niša. Postaće devojka sa najprivlačnijim pazušnim jamama u društvu. Od nje smo dobili interesantnu receniju za jedan Vichy proizvod. To će biti prvi od te kozmetičke marke među našim recenzijama.

6. Afrodita Clean Phase penu za umivanje lica dobila je Jovana Jovanović iz Novog Sada. Od nje nam je pristigao jedan mali novinarski članak kremaškog tipa. Nagrađujemo ovaj istraživački poduhvat i rezervišemo mu unapred mesto u našem kutku.

7. Sapune Chisto iz Freshke Gore dobila je Snežana Maričić iz Zemuna. To je naša Nena sa foruma. Ona reče da ne konzumira gelove za tuširanje, nego je old school i preferira sapune, pa joj poklanjamo par finih prirodnih sapunčića od komšija. Nagrađujemo njenu kreaivnost i skrećemo pažnju da bismo rado nosile njene ručno rađene narukvice. Baš su simpa.

Narukvica

Kremašica majice

Majice su lepe, jer je dizajn za njih osmislila Kremašica lično. Biće poslate do kraja ove nedelje. Dobitnice su:

1. Habiba Halapić iz Livna u BiH. Divna žena. Poslala nam je već više od deset recenzija za razne kozmetičke proizvode, a neke od njih ste sigurno već videli na našem sajtu. Posebno se potrudila za ovu nagradnu igru i dodatno poslala obiman tekst veoma interesantne sadržine. Uskoro ćete se i sami uveriti u to.

2. Još jedna majica kao internacionalni poklon ide Julijani Nikolovskoj iz Skoplja. Uprkos jezičkoj barijeri, uspela je da nam nakuca nekoliko sjajnih saveta za ulepšavanje, a ujedno je bila i prvi prijavljeni takmičar u našoj nagradnoj igri. To svakako treba nagraditi.

3. Širimo ljubav i poklone po zemljama bivše Jugoslavije! Treća majica odlazi u ruke Emine Bistrović iz Lopatineca (Hrvatska). Fina recenzija. Kulturna i korisna. Biće objavljena. Reklamiraj nas malo u Hrvatskoj svojom novom majicom.

4. Slavica Mihajlović iz Kragujevca. Poslala je recenziju u kojoj je lepo objasnila kako je uspela da ukroti svoju kosu jednim Avonovim proizvodom. Ofkors – objavićemo. Neka od sada tvoja neposlušna kosa pada na majicu s kremašicinom logoom. Živa bila i u zdravlju je nosila!

5. Jelena Pavlović iz Rume. Naša stara drugarica kremašica koja nas je davno častila svojim recenzijama, a ovoga puta poslala i fotke sa novogodišnje proslave u retro fazonu – Disco, afro, šljokice,… Volim te k’o, volim te k’o, volim te k’o,… Like, like, like!

jelena

6. Maja V. a.k.a. Majchi sa Novog Beograda. Hoće da ostane anonimna, kako kaže. Dobro, de. Evo Maji majice! Poslala nam je sjajnu recenziju MAC proizvoda koji mi u skorijoj budućnosti nećemo moći da nabavimo, a ‘tele bismo. Jako!

7. Nataša Milošević iz Subotice. Još jedna korisna recenzija od ove čitateljke. U pitanju je otkriće još jedne dobre maskare. Korisno. Stiže ti majica od nas za koji dan.

Dodatne nagrade koje nismo znali u koju kategoriju da svrstamo

1. Atelier Nails & MakeUp časopis dobila je Jelena Radojković iz Svrljiga. Poslala nam je fotografiju svog makeup-a koja se baš izdvojila od ostalih. Dopada nam se tvoj stil u šminkanju. Vrlo prefinjeno i nosivo. U časopisu koji ti poklanjamo, moćićeš da vidiš najnovije trendove i tutorijale o šminkanju i manikiru. Iako namenjena profesionalcima, korisna stvar svakoj kremašici.

Picture-089

2. Par rukavica za masažu i piling kože tela prilikom kupanja i tuširanja dobila je Jasna Ranić iz Uljme (kod Vršca). Ona nam je poslala čitavu kolekciju saveta za negu kose. Svi naši čitaoci će imati priliku da uživaju u njima vrlo brzo, ako kliknu na našu sekciju Saveti. Hvala, draga!

Tretmani u kozmetičkom salonu La Femme

Ovo je kozmetički salon u ulici Vojvode Bojovića 8A, u Novom Sadu, pa smo rešile da naše najkreativnije sugrađanke počastimo sa par tretmana u ovom finom salonu. Nagrađene učesnice će moći da odaberu po jedan tretman iz njihove ponude manikira, pedikira, depilacije ili tretmana lica. Dobitnice su će biti kontaktirane na telefone koje su nam ostavile u pismima, radi dogovora o detaljima preuzimanja nagrada.

1. Anica Aliđukić iz Novog Sada. Sjajna fotka! Neopank i farbana lica, tebe i tvojih drugarica. Svaka čast za trud i ideju.

n1070374781_343939_3647796

2. Danijela Macan iz Temerina. Jedina čitateljka koja je svoje učešće u ovom konkursu ostvarila svojim poetskim stvaralštvom. Zaista originalno! Oduševljenje ne krijemo i nagrađujemo te tretmanom po tvom izboru. Pesma je zaslužila da se momentalno nađe na sajtu. Evo je:

Poziv za pomoć

Godine mi idu,

Godine mi lete,

Stigle su me, evo

i četrdesete!

Kosa mi već

Uveliko sedi,

Sećanje na mladost

Počela da bledi!

Oko usana i očiju

Sve je više bora,

Podočnjaci tamni

To je moja mora!

Kako da povratim

Lepotu i sjaj?

Kremašice moja,

Pomagaj!

Čestitamo svim srećnim dobitnicama!